Joies de disseny

Joies de disseny

Iñaki Salom, joieria d'autor a Barcelona

Les joies de disseny són obres úniques elaborades amb la passió que només les mans d’un veritable artista li saben posar a tot el que fan. Poques coses diuen tant de tu com una joia amb un disseny singular i original.

Iñaki Salom és un dissenyador de joies elevat a la categoria d’artista multidisciplinari. Posseeix una visió única i original que aplica en diversos camps de la creativitat, del disseny a la pintura, passant pel gravat, la il·lustració o la fotografia.

Aquesta creativitat aclaparadora unida a la seva visió particular permeten Iñaki Salom realitzar una col·lecció de joies de disseny que posseeixen un esperit únic, amb el seu estil minimalista i que juga amb les formes arquitectòniques, que t’envolten en una atmosfera d’un gust sofisticat. Cap dels seus dissenys d’anells, aliances, penjolls o arracades et deixarà indiferent.

Joies de disseny, un estil únic

Quan et poses una de les joies de disseny d’Iñaki Salom quelcom únic i especial t’envolta. La passió amb què s’han dissenyat i elaborat, l’atenció mil·limètrica que es presta cada detall, el gust distintiu i personal que l’artista bolca en la seva creació … Tots els elements s’uneixen per fer-te formar part de l’experiència artística.

Les joies d’Iñaki Salom són l’excusa perfecta per envoltar-se d’un tipus d’elegància amb nom propi. El millor disseny de joies s’uneix a la combinació dels millors materials donant lloc a les creacions més singulars i originals que t’ajudaran a mostrar el teu estil més personal.

Les elaboracions en or groc, blanc o rosa, plata, fustes nobles i diamants en combinació amb el joc de les formes pures i minimalistes amb les textures llises i rugoses … permeten el disseny d’unes joies amb un acabat únic i singular que no et deixarà indiferent.

Tant si estàs pensant en fer-te un regal molt especial, si busques els anells de compromís que reflecteixin la puresa del vostre amor o si heu fet el pas i busqueu les aliances de casament més especials, Iñaki Salom ofereix just el que necessites.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar la seva navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de les cookies.Més Informació Accepto