Anells de casament

Anells de casament

Iñaki Salom, joieria d'autor a Barcelona

Els anells de casament seran testimoni durador de la unió que esteu molt a prop de celebrar. Les aliances ideals per a vosaltres són aquelles que reflecteixen la singularitat de la vostra personalitat.

Descobreix els anells de casament d’Iñaki Salom, unes joies de disseny exclusiu que neixen de la visió singular d’un artista multidisciplinari que domina un gran ventall de disciplines creatives com el disseny, la pintura, el gravat o la fotografia. Les seves aliances són veritables obres d’art que sabran reflectir la singularitat del vostre amor.

Anells de casament de disseny exclusiu

Cada aliança de casament dissenyada per Iñaki Salom posseeix un disseny exclusiu, totalment singular i original, que és fruit de la passió amb la qual ha estat creada. El grau de refinament amb què es creen tant els seus anells de casament com la resta de les seves joies (anells de compromís, arracades, polseres, collarets, etc.) s’obté a través de les mans d’un artista treballant en la seva gran obra mestra.

Només d’aquesta manera s’aconsegueix crear una aliança amb un disseny tan especial com ho és la vostra relació i la unió que d’aquí a poc aneu a celebrar.

Deixeu-vos seduir per les exclusives anells de casament d’Iñaki Salom. Descobriu entre la varietat de materials les joies que millor s’adapten a la vostra personalitat i el vostre estil. Són creacions elaborades en or groc, or blanc, or rosa o or gris, així com en plata, fustes nobles, diamants …

En tots els seus anells trobaràs una harmonia perfecta entre aquests materials i els dissenys basats en línies pures i netes d’aire minimalista i els atractius jocs de textures que confereixen a cada joia un estil actual i avantguardista que diu molt de qui les vesteixen. A més, el nivell de qualitat i l’acabat de les aliances d’Iñaki Salom freguen la perfecció, amb un grau d’atenció als més petits detalls com només es troba en les coses fetes amb la passió desbordant d’un artista.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar la seva navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de les cookies.Més Informació Accepto