Anells de compromís

Anells de compromís

Iñaki Salom, joieria d'autor a Barcelona

Els anells de compromís són el símbol de la confiança en el futur d’una relació de parella i com tots els símbols tenen una gran importància.

La millor manera d’expressar l’autenticitat del teu compromís és representar-ho amb un anell igualment singular. Vols un anell que demostri l’especial que és per a tu? Els anells de compromís d’Iñaki Salom, igual que la resta de les seves joies de disseny, estan concebuts amb la passió d’un artista singular amb una mirada oberta que domina un ampli ventall de les disciplines creatives com la pintura, el gravat o la fotografia .

Per aquest motiu els seus anells amb creacions originals absolutament úniques i singulars que seran capaços de simbolitzar la singularitat del vostre amor i la fortalesa del compromís de futur que esteu a punt d’assumir a partir del moment de la petició.

La millor manera de signar aquest important compromís és mostrar-ho amb un anell dissenyat per un veritable artista.

Anells de compromís amb un estil únic

No pots fallar: els anells de compromís d’Iñaki Salom estan dissenyats amb un estil minimalista caracteritzat per l’ús de línies pures i netes, harmonitzades amb atractius jocs de textures que ofereix com a resultat una joia elegant, moderna amb un estil únic i original que la deixarà totalment impressionada.

Hi ha una gran varietat de dissenys basats en diferents materials a la teva disposició, com ara l’or groc, or blanc, or gris, or rosa, els diamants, la plata o les fustes nobles. Aquesta varietat et permetrà trobar l’anell de compromís que millor s’adapti a la seva personalitat i els seus gustos. Et resultarà molt fàcil trobar la joia perfecta per fer de la petició un moment absolutament romàntic que no oblidarà mai.

Segurament vols sorprendre a la teva parella amb una petició molt romàntica i original que la deixi amb la boca oberta. No oblidis que l’anell de compromís perfecte per a ella és un element fonamental d’aquest moment tan especial i romàntic. Assegura’t acudir a la cita amb l’anell que reflecteixi la seva personalitat única que la fa tan especial per a tu.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar la seva navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de les cookies.Més Informació Accepto