Iñaki Salom

Joier artesà de Barcelona

Coneix l'artista joier, Iñaki Salom

Iñaki Salom és llicenciat per la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona en la especialitat de “Estructura, Imatge i Entorn” i Pintura.

Com a pintor ha exposat la seva obra en nombroses exposicions col·lectives i individuals i ha estat premiat i becat tant a nivell nacional com internacional.

Després de la seva trajectòria com a docent en Arts Plàstiques, estudia joieria al Col·legi Oficial de Joiers de Catalunya (JORGC) i obre al 2007 la seva tenda-taller al barri de Gràcia de Barcelona a on exposa permanentment les seves col·leccions.

Els seus estudis i experiència professional en el món de la publicitat i la comunicació el doten d’una formació tècnica i conceptual fonamentals en la seva dinàmica creativa i influeixen en la seva obra i creacions en que habitualment utilitza un imaginari de referents construïts sobre la base de la cultura Pop: disseny gràfic, signes, senyals i mobiliari urbà, cartes d’ ajust de televisió, tipografies, joguines, etc., així com peces inspirades en el minimalisme de certa arquitectura.

La fusió de disseny, art, arquitectura i joieria formen part d’un concepte pluridisciplinari on els límits no estan marcats a la manera tradicional.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar la seva navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de les cookies.Més Informació Accepto